Prof. Dr. Lucian Negreanu: O colaborare extraordinară între medicii universitari și neuniversitari a dus la telemedicină

Prof. dr. Lucian Negreanu, vicepreședinte Colegiul Medicilor din Municipiul București, a declarat că o colaborare extraordinară între medicii universitari și neuniversitari a dus la telemedicină, proiect cu care Colegiul Medicilor se lupta de ceva timp.

„Iată că a fost nevoie de un eveniment nefericit (n.r. pandemia) ca lucrurile să se concretizeze și să meargă mai repede”, a declarat prof. dr. Lucian Negreanu.

De asemenea, prof. dr. Lucian Negreanu a spus că medicii rezidenți au dat dovadă de o dăruire extraordinară și spirit de sacrificiu, participând de la începuturile pandemiei în mod activ, oriunde a fost nevoie.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

Ceremonia oficială a fost moderată de prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB.

La cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București s-au înscris peste 8.000 de medici, evenimentul conținând 16 sesiuni științifice, prezentate de 71 de speakeri.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.