Prof. dr. Poiană, despre Maratonul Vaccinării, Ediția București: Este greu de exprimat în cuvinte emoția și bucuria care ne încearcă după aceste trei zile de Maraton

Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, prof. dr. Cătălina Poiană, a declarat în cadrul conferinței de presă de luni, care a marcat închiderea Maratonului Vaccinării, Ediția București, că evenimentul a fost unul care a făcut ca societatea și corpul medical să fie o singură voce. Mai mult, prin acest Maraton s-a reușit insuflarea acelei încrederi de care oamenii aveau nevoie în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID-19.

Totodată, prof. dr. Cătălina Poiană a subliniat că solidaritatea pe care corpul medical a arătat-o în cele trei zile de vaccinare anti-COVID-19 a fost una fără precedent.

”Este greu de exprimat în cuvinte emoția și bucuria care ne încearcă după aceste trei zile de Maraton. Au fost trei zile de efort, au fost trei zile de muncă și de nesomn, dar care au demonstrat că dacă vrem cu adevărat un lucru el poate fi realizat și că nimic nu poate fi mai puternic decât munca în echipă. Solidaritatea pe care corpul medical a dovedit-o în aceste zile este una fără precedent, de la începutul acestei pandemii (…). Au fost trei zile în care cu toții am vorbit pe aceeași voce și am insuflat o încredere deosebită persoanelor care au venit într-un număr atât de important să se vaccineze”, a declarat prof. dr. Cătălina Poiană.

Maratonul Vaccinării, Ediția București, s-a desfășurat timp de trei zile, non-stop, în perioada 7-10 mai.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.