(P) Prof. Dr. Romulus Timar: Record de peste 5.000 de participanţi la al 47-lea Congres al SRDNBM

Prof. Dr. Romulus Timar, președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice (SRDNBM), a declarat în cadrul ceremoniei de închidere a celui de-al 47-lea Congres al SRDNBM că programul de anul acesta a atras un număr record de înscriși, de peste 5.000 de persoane.

Cel de-al 47-lea Congres al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, eveniment desfăşurat online, în perioada 19-25 mai, a fost un „maraton” de știință și educație medicală, care s-a derulat timp de şase zile și care a cuprins 25 de sesiuni științifice, care au adus în prim-plan noutățile în managementul diabetului zaharat și al complicațiilor cauzate.

„În numele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice vă mulțumesc pentru participarea la cel de-al 47-lea Congres Național al nostru, dar și pentru eforturile pe care le depuneți zi de zi pentru binele persoanelor cu diabet. Vă doresc tuturor sănătate. Iată-ne ajunși la finalul acestui maraton de știință, colaborare, educație, interactivitate. M-am bucurat să văd că programul pe care noi, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, l-am pregătit anul acesta a atras un număr record de înscriși – peste 5.000. M-am bucurat, poate și mai mult, să văd că acești profesioniști înscriși au urmărit lucrările. Au fost șase zile cu o activitate științifică densă – peste 100 de lectori, 25 de sesiuni, sute de lucrări științifice de înaltă clasă. Sperăm că am reușit astfel să le oferim medicilor diabetologi și tuturor celor implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet instrumente utile pe care să le aplice în practica de zi cu zi și șansa să interacționeze cu o informație științifică de calitate. M-am bucurat să văd că și la ediția din acest an a Congresului, organizat în variantă virtuală, medicii au profitat de experiența lectorilor prezenți și le-au adresat întrebări. Am avut o manifestare interactivă, dar vă spun din inimă că abia aștept să vă văd pe fiecare dintre dumneavoastră față în față: să îi văd pe tineri cum prezintă în fața noastră, să stăm de vorbă, să interacționăm, să fie ca înainte”, a declarat prof. dr. Romulus Timar.

Congresul a fost transmis pe platforma Sanatatea.ONLINE și a fost destinat exclusiv profesioniștilor din domeniul medical.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.