Prof. univ. dr. Cătălina Poiană, președintele SRE: Trebuie să avem conștiința trecutului și să clădim perspective pentru viitor

Trebuie să avem conștiința trecutului și să clădim perspective pentru viitor, a declarat Prof. univ. dr. Cătălina Poiană, președintele Societății Române de Endocrinologie (SRE), la ceremonia oficială a celei de-a 30-a ediție a Congresului Național al SRE.

”După mai mult de doi ani de zile, marcați de pandemie, iată și vă mulțumesc pentru acest lucru stimați colegi endocrinologi, suntem din nou împreună, sperăm noi într-o normalitate continuă. Nu ne-am vazut de doi ani, dar în acești doi ani pe mulți dintre dumneavoastră cu care am interacționat v-am simțit total implicați în proiectele Societatății Române de Endocrinologie și sunt convinsă, mai ales după ce am vazut numărul foarte mare al colegilor tineri prezenți la acest Congres, că Societatea Română de Endocrinologie are viitor”, a declarat Prof. univ. dr. Cătălina Poiană.

Congresul din acest an are un element simbol: Cheia – Cheia Societății Române de Endocrinologie, a precizat Prof. univ. dr. Cătălina Poiană.

”Anul acesta, îmi voi încheia mandatul de președinte al Societății Române de Endocrinologie și voi preda mai departe cheia Societății către doamna profesor Carmen Georgescu, viitorul președinte al Societății Române de Endocrinologie”, a spus Prof. univ. dr. Cătălina Poiană.

De seamnea, președintele SRE a subliniat că ”trebuie să avem conștiința trecutului și să clădim perspective pentru viitor”.

”Voi avea onoarea, în calitate de președinte în exercițiu al Societății Române de Endocrinologie, să le ofer cheia Societății Române de Endocrinologie atât foștilor președinți care mai sunt printre noi, cât și o cheie simbolică tutror medicilor endocrinologi, pentru că Societatea Română de Endocrinologie nu înseamnă o persoană, Societatea Română de Endocrinologie suntem noi toti, sunt cei care au fost și sunt cei care vor veni, iar datoria noastră este să le clădim fundamente științifice pentru a progresa și cu toții să contribuim la dezvolatrea Societății Române de Endocrinologie”.

La ediția din acest an a Congresului Național al Societății Române de Endocrinologie, ce se desfășoară în perioada 19-22 iunie, sunt peste 600 de participanți, prezenți fizic.

”Vă mulțumesc tuturor pentru prezență, sunt onorată de numărul celor prezenți și înscriși în cadrul acestui Congres și vă mulțumesc că suntem împreună”, a mai transmis Prof. univ. dr. Cătălina Poiană.

”Este datoria noastră, a tuturor, să dezvoltăm Societatea Română de Endocrinologie”, a subliniat președintele SRE.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a 30-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Endcorinologie.

Organizatorul științific al manifestării este Societatea Română de Endocrinologie (SRE), iar managemntul și logistica evenimentului sunt asigurate de Sănătatea Press Group.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.