Program de tratament chirurgical și intervențional pentru malformațiile cardiace și congenitale, la Spitalul pentru Copiii “Grigore Alexandrescu”

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” transmite medicilor de familie și medicilor pediatri că, în următoarele luni, copii cu malformații cardiace și congenitale vor putea beneficia de operație sau tratament intervențional.

“Vă informăm că la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” se va organiza un program de tratament chirurghical și intervențional pentru malformații cardiace și congenitale, în colaborare cu o echipă din Cluj, de la Institutul Inimii, în următoarele perioade: 25-26 octombrie, 8-9 noiembrie, 22-23 noiembrie, 6-7 decembrie. Selecția pacienților eligibili va fi făcută în urma consultului cardiologic”, se arată într-o informare transmisă de managerul spitalului, Conf. Univ. Dr. Alexandru Ulici.

“Programările se vor face la numărul de telefon 0753.301.108, între orele 9:00-15:00, de luni până vineri”, transmite aceeași sursă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.