Proiect: Se intenționează introducerea Centrului de cercetări științifice medico-militare în cadrul Institutului Cantacuzino

Centrul de cercetări științifice medico-militare ar putea fi introdus în cadrul Institutului Cantacuzino. Momentan această intenție este în fază de proiect, fiind înaintat pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de Guvern de astăzi.

”Propunem introducerea pe ordinea de zi suplimentară a proiectului de OUG privind stabilirea unor măsuri în domeniul cercetării, dezvoltării, inovării și pentru modificarea și completarea OUG 66/ 2017 privind stabilirea unor măsuri în domeniul cercetării, dezvoltării, inovării și producerii de mijloace imuno-profilactice terapeutice și antidoturi în vederea protecției intereselor esențiale ale siguranței stării de sănătate ale populației. Este vorba de modificarea OUG privind organizarea și funcționarea Institutului Cantacuzino prin care intenționăm să introducem și centrul de cercetări științifice medico-militare în cadrul Institutului astfel încât să avem un singur pol de cercetare științifică medical”, a precizat ministrul Nicolae-Ionel Ciucă în deschiderea ședinței de Guvern.

Propunerea pe ordinea de zi suplimentară a fost acceptată de premierul Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.