Proiectul „Clar pentru copii”, susținut de Primăria Capitalei cu peste două milioane de lei

Primăria București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) își propune să lanseze proiectul „Clar pentru copii”, al cărui scop este ameliorarea sau remedierea problemelor oftalmologice. Proiectul urmează să fie supus dezbaterii Consiliului General în ședința ordinară din luna februarie.

Astfel, patru mii de copii care au nevoie de ochelari vor primi sprijin financiar în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari. Este vorba de copii din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 0 şi 17 ani, care au o recomandare de la medicul specialist.

„Sprijinul financiar se va acorda o singura dată şi va reprezenta contravaloarea unei perechi de ochelari. În cazul în care valoarea ochelarilor achiziţionaţi, dovedită prin documente justificative, este mai mica de 500 de lei, ASSMB va deconta exclusiv suma respectivă. Dacă valoarea depăşeşte 500 de lei, se va deconta suma maximă de 500 de lei.”, a anunțat pe facebook primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Proiectul se va derula în perioada 2020-2021 şi se va adresa unui număr total de patru mii de beneficiari, două mii în anul 2020 și alți două mii în anul 2021.

Bugetul multianual al proiectului este de 2.013.300 lei.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.