Raed Arafat: Rămânerea acasă și evitarea activităților care pot să vă expună și să expună familiile voastre este extrem de importantă

”Evitați expunerea persoanelor vârstnice din familiile d-voastra la risc printr-un comportament responsabil. Vă rog mult evitați la maxim activitățile care nu sunt esențiale în această perioadă!”. Este mesajul transmis de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat.

”Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulți care au ieșit la plimbare și la grătare fiind vremea frumoasă. În această perioadă, rămânerea acasă și evitarea activităților care pot să vă expună și să expună familiile voastre este extrem de importantă. Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust ca să-l evitați. Acesta se evită numai prin măsurile de izolare și distanțare socială”, a subliniat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook.

Un număr de 367 de persoane au fost confirmate până în prezent cu noul tip de coronavirus, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

Dintre acestea, 52 au fost declarate vindecate şi externate – 36 la Timişoara, 11 la Bucureşti, 3 Craiova una la Iaşi, una la Constanţa.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.