Raed Arafat semnalează o declarație falsă care îi este atribuită referitoare la militarizarea DSP-urilor

Dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, semnalează circulația pe rețelele de socializare a unei declarații care îi este atribuită în mod fals, potrivit căreia a fost luată decizia militarizării direcțiilor de sănătate publică.

informația a fost distribuită de un cont de Facebook din Timișoara.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a răspuns tot pe Facebook că că cei care încearcă să răspândească minciuni menite să-i determine pe oameni să nu respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului se folosesc de știri false.

„Cei cu minciunile și fake news nu se opresc! În continuare se încearcă prin orice metodă posibilă să răspândească minciuni care să facă oamenii să refuze să respecte sfaturile, recomandările și regulile care se referă la prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Încă un exemplu de manipulare și dezinformare postat pe un cont de facebook din Timișoara. Astfel de dezinformări și manipulări sunt menite să destabilizeze comunitățile și să instige specialiștii și populația împotriva celor care gestionează pandemia. În continuare vă recomand să aveți mare grija de unde vă informați!”, a scris Raed Arafat.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.