Record de medici înscriși la al 29-lea Congres Național al Societății Române de Endocrinologie

Un număr record de peste 3.500 de medici endocrinologi s-au înscris pentru a urmări lucrările celui de-al 29-lea Congres Național al Societății Române de Endocrinologie, cea mai importantă manifestare a endocrinologiei românești, care se desfășoară online în perioada 23-26 iunie 2021.

Timp de patru zile, unii dintre cei mai importanți speakeri internaționali și români vor aborda, pe parcursul a peste 25 de sesiuni științifice live, noutățile clinice în relație cu managementul afecțiunilor endocrine, respectiv cercetării științifice în domeniu, după cum au anunțat organizatorii.

Prof. dr. Cătălina Poiană, președintele Societății Române de Endocrinologie, a declarat că prin acest eveniment, endocrinologia românească construiește noi punți de colaborare cu reprezentanți ai societăților de la nivel european și nu numai, deoarece astăzi, medicina înseamnă și un transfer important de informații bazate pe dovezi științifice, astfel încât beneficiul să fie o îngrijire cât mai bună oferită pacientului.

„Ca președinte al Societății Române de Endocrinologie, vă mulțumesc, sunt onorată și suntem onorați, ca societate, de numărul record de înscriși la acest eveniment. Vorbim de un eveniment online, dar care are și o componentă hibridă. Vorbim și de o manifestare cu un program științific care sunt convinsă că va aduce plus valoare educației dvs. medicale continue. Pentru a vă aduce în atenție cele mai importante informații relevante în domeniu, pe lângă lectorii români, la acest eveniment am invitat și participă unele dintre cele mai importante voci științifice de la nivel internațional. Prin acest eveniment, endocrinologia românească construiește noi punți de colaborare cu reprezentanți ai societăților de la nivel european și nu numai, deoarece vedem astăzi că Medicina înseamnă și un transfer important de informații bazate pe dovezi științifice, astfel încât beneficiul să fie o îngrijire cât mai bună oferită pacientului. Un alt punct important al acestui eveniment este reprezentat de sesiunile dedicate tinerilor, colegilor noștri rezidenți și specialiști, deoarece cred cu tărie că menirea mea – dacă vorbesc din perspectivă didactică – și a noastră, a colegilor medici care predăm, este să formăm atât generația de astăzi, cât și pe cea de mâine”, a declarat prof. dr. Cătălina Poiană, președintele Societății Române de Endocrinologie.

Ca structură, Congresul Național al Societății Române de Endocrinologie va include sesiuni de meet the expert, dezbateri, comunicări orale și plenare.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate simpozioane comune cu specialități conexe, precum „Complicații endocrino-metabolice la pacienții pediatrici cu afecțiuni hemato-oncologice”, „endocrino-pediatrie” sau „actualități în tumorile endocrine”.

Participarea la lucrările acestui eveniment de referință în endocrinologia românească este susținută integral de Societatea Română de Endocrinologie, astfel că este gratuită pentru medici.

Congresul se va derula pe Sanatatea.ONLINE/learning, platformă complexă dedicată evenimentelor științifice și nu numai, pe tematici medicale. online și producția video ale celui de-al 29-lea Congres Național al Societății Române de Endocrinologie sunt asigurate de Sănătatea Press Group.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.