Rectorul UMF ”Carol Davila”, la încheierea anului universitar 2020-2021: Am generat și implementat împreună proiecte de succes. Ne-am aliniat pretențiilor și exigențelor pe care Universitatea le-a impus dintotdeauna

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, prof. dr. Viorel Jinga, a transmis studenților un mesaj cu prilejul încheierii anului universitar 2020-2021, prin care a subliniat importanța colaborării în vederea realizării unor proiecte de succes.

”Un alt an universitar a înscris o nouă filă de istorie în fascinanta poveste academică a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București poziționată în 2021, și doar cu sprijinul dumneavoastră nețărmurit, în prestigiosul Top Shanghai în intervalul 101-150, în domeniul ”Medical Sciences”, pe subiectul  ”Clinical Medicine”. Iar efortul, devotamentul și dăruirea dumneavoastră nu s-au oprit aici. Am generat și implementat împreună multiple proiecte educaționale,  de cercetare științifică medicală sau de ordin tehnic și administrativ reușind să ne aliniem pretențiilor și exigențelor pe care Universitatea noastră le-a impus dintotdeauna”, a declarat rectorul Viorel Jinga.

Succesul înregistrat de UMF ”Carol Davila” poate fi cuantificat și prin numărul mare de candidați înscriși la admitere, potrivit prof. dr. Viorel Jinga.

”Toate acestea se pot cuantifica și prin recent încheiata sesiune de admitere în UMFCD la startul căreia s-au înscris 3.427 de candidați, cu 101 mai mulți decât în ediția precedentă, înregistrându-se astfel un nou record și o nouă dovadă a faptului că Universitatea noastră rămâne una dintre cele mai titrate și prestigioase instituții de învățământ superior medical. Și pentru această nouă reușită a concursului de admitere pe care l-am organizat și anul acesta în format fizic și în condițiile impuse de pandemia de COVID-19 vreau, încă odată, să vă felicit și să vă adresez sincere mulțumiri”, a mai adăugat rectorul UMF ”Carol Davila”.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.