„Regina Maria” cumpără cinci centre imagistice în Banat

Rețeaua „Regina Maria” anunță achiziția a cinci centre de imagistică în Banat, trei în Timișoara, unul la Lugoj și unul la Sânnicolau Mare. Centrele funcționau fie sub numele „Dr. Bîrsășteanu”, fie „Telescan”. Florică Bîrsășteanu este profesor universitar și șeful Disciplinei Radiologie – imagistică medicală la UMF „Victor Babeș” Timișoara.

Centrele nou achiziționate oferă servicii care includ imagistica prin rezonanță magnetică, tomografia computerizată, ecografia și radiografia. Centrele au 60 de angajați și au avut în 2018, conform unui comunicat de presă emis de noul proprietar, o cifră de afaceri toatlă de peste 1,7 milioane de euro. Ele sunt în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Timiș.

Pe plan local, Rețeaua „Regina Maria” mai are cinci clinici și două laboratoare. Anul trecut, operatorul privat de servicii de sănătate s-a extins masiv prin deschiderea de noi policlinici la Craiova și Brașov, precum și printr-un spital nou, la Cluj-Napoca. Acestor unități li se adaugă cele achiziționate în Constanța, Arad, Orăștie sau Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.