Regulamentele pentru tratamentul intervențional al pacienților cu infarct miocardic acut și tratamentul urgențelor de chirurgie vasculară și urgențelor de chirurgie cardiovasculară în municipiul București

Ordinul ministrului sănătății nr. 1244/2020 privind aprobarea Regulamentului pentru tratamentul intervențional al pacienților cu infarct miocardic acut și aprobarea Regulamentului pentru tratamentul urgențelor de chirurgie vasculară și urgențelor de chirurgie cardiovasculară în municipiul București a fost publicat în Monitorul Oficial.

Prevederile cuprinse în actul normativ sunt următoarele:

Art. 1.

Se aprobă Regulamentul pentru tratamentul intervențional al pacienților cu infarct miocardic acut în municipiul București, prevăzut în anexa nr. 1.

Art. 2.

Se aprobă Regulamentul pentru tratamentul urgențelor de chirurgie vasculară și urgențelor de chirurgie cardiovasculară în municipiul București, prevăzut în anexa nr. 2.

Art. 3.

Direcțiile de specialitate ale Ministerului Sănătății, unitățile sanitare, precum și personalul medical implicat în furnizarea serviciilor medicale vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Art. 4.

Anexele nr. 1 și 2 fac parte integrantă din prezentul ordin.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.