Rezidențiat 2018: Cardiologia, Radiologia, Chirurgia Plastică și Dermatologia sunt cele mai căutate anul acesta

Primii o mie de absolvenți ai facultăților de medicină și-au ales deja, la această oră, locurile și posturile la repartiția după concursul de intrare în rezidențiat din noiembrie 2018. Specializările preferate anul acesta au fost Cardiologie, Radiologie-imagistică medicală, Chirurgie plastică și microchirurgie reparatorie, Dermatovenerologie și Endocrinologie.

S-au terminat deja locurile cu pregătire în centrul universitar București pentru următoarele specializări: Cardiologie, Radiologie-imagistică medicală, Chirurgie plastică și microchirurgie reparatorie, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Oftalmologie, Alergologie – imunologie clinică, Anatomie patologică, Anestezie și terapie intensivă, Psihiatrie Pediatrică, Nefrologie, Gastroenterologie și Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Anul acesta, alegerea locurilor și posturilor se face la nivel național în zilele de 25 și 26 noiembrie, prin teleconferință, în intervalul orar 9:00-21:00, în centrele universitare: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş și Timişoara.

Absolvenții facultăților de medicină dentară și de farmacie care au susținut concursul de rezidențiat în noiembrie și-au ales deja locurile și posturile în dimineața acestei zile.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.