Românii care au cont în platforma de vaccinare pot programa alte 1.000 de persoane. Anterior exista un prag de maximum nouă persoane

Românii care au cont în platforma de vaccinare pot programa la imunizarea împotriva COVID-19 alte 1.000 de persoane. Autoritățile au luat decizia de a desființa pragul de maximum nouă oameni ce puteau fi programați de o persoană în platformă. Anunțul a fost făcut, vineri, de Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședintele Comitetului de coordonare a activităților privind vaccinarea.

„Veși bune. Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare. Cei care și-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții. Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane. Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane”, a anunțat, vineri, Andrei Baciu, pe pagina sa de Facebook.

„Vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de noi, și care vă doriți să ne întoarcem la viața de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârșitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”, a mai transmis Andrei Baciu.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.