ROMURO și CEM 2018, cu 900 de urologi, la Cluj-Napoca

Aproape 900 de urologi din 18 ţări europene se reunesc în aceste zile la Cluj-Napoca în cadrul Congresului Național de Urologie ROMURO 2018, aflat la a 34-a ediție, și la Congresul Central European de Urologie – CEM 2018, ediția 18. La evenimentul care se desfășoară în perioada 10-12 octombrie participă speakeri de top din ţară şi din străinătate. În cadrul congresului vor fi prezentate cele mai noi informaţii dar și modalitatea în care sunt rezolvate cazuri complexe din urologia europeană.

Urologii din Cluj-Napoca, sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, vor organiza o sesiune specială de „live surgery”, prin care vor fi transmise în sala de congres operații efectuate la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca. Astfel, vor fi trasmise în direct, din trei blocuri operatorii, șase intervenții de chirurgie robotică și laparoscopică. În plus, vor fi prezentate zeci de lucrări, dar şi cursuri de specialitate de ultimă oră.

Evenimentul de vârf va fi a 18-a ediţie a Congresului Central European de Urologie (CEM 2018), organizat de Asociația Europeană de Urologie (EAU). Alături de cei 500 de urologi români, vor participa – vineri, 12 octombrie, în ultima zi a manifestării – peste 350 de urologi din Austria, Cehia, Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Mare Britanie, Olanda, Israel, Serbia şi Ucraina.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.