Roxana Stroe, numită președinte interimar al ANMDMR

Victor Costache, ministrul Sănătății, a numit-o astăzi pe Roxana Stroe în funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR). Roxana Stroe va exercita această funcție cu caracter temporar, până la organizarea concursului de ocupare a funcției de președinte sau revocare, conform legislației în vigoare, precizează Ministerul Sănătății.

Pe perioada mandatului temporar, va avea în atribuții realizarea obiectivelor din domeniul de activitate al ANMDMR, dar și organizarea strategiei pentru desfășurarea în mod transparent și corect a concursurilor de președinte și vicepreședinte pentru această instituții.

Ministrul Sănătății i-a solicitat noului președinte ANMDMR ca metodologia de concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale acestei instituții să fie validată cu reputați specialiști din domeniu.

Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinică și lucrează în cadrul ANMDMR de la sfârșitul anului 2010. În prezent ocupă funcția de coordonator al Direcției Farmacovigilență și Managementul Riscului.

Din 2014 este membru în Comitetul de Farmacovigilenta si Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.