Rozalina Lăpădatu: Suntem cu toții alături de medici, înțelegem prin ce au trecut în toată această perioadă de pandemie

”O parte dintre românii care muncesc astăzi sunt cadrele medicale. Doresc să le spun că suntem cu toții alături de ei, că înțelegem prin ce au trecut în toată această perioadă de pandemie”, a transmis, miercuri, Rozalina Lăpădatu, Președinte Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune din România, într-un mesaj de Ziua Națională a României pentru corpul medical românesc.

”Știm că nu s-a terminat pandemia și că mai urmează perioade grele. Îi susținem și vrem să îi ajutăm pe medici, atât cât putem noi, ca asociație de pacienți, prin discuții cu pacienții, informarea pacienților și înlesnirea comunicării dintre medic și pacient. Eu le doresc tuturor cadrelor medicale și tuturor românilor ”La mulți ani” și să depășim cu bine și sănătoși această perioadă tulbure din viața noastră”, a spus Rozalina Lăpădatu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul proiectului ”Medicul Român. Prezent și Viitor pentru România”, lansat de Colegiul Medicilor din România. Campania are ca obiectiv conștientizarea rolului și locului medicului în societatea românească, precum și a importanței relației de încredere ce trebuie să existe între medic și pacient, între medic și opinia publică.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.