S-a publicat lista furnizorilor de servicii medicale al căror personal beneficiază de stimulentul de risc

S-a publicat în Monitorul Oficial lista furnizorilor de servicii medicale al căror personal beneficiază de stimulentul de risc în valoare de 2.500 de lei brut pe lună.

Stimulentul se acordă:

  • personalului de specialitate medico-sanitar și auxiliar sanitar, inclusiv personalul de specialitate din structurile paraclinice medico-sanitare și personalul paramedical, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19

  • personalului menționat mai sus care, în urma desfășurării activității, a fost diagnosticat cu COVID-19

Potrivit documentului, categoriile de personal menționate beneficiază de un singur stimulent de risc, acordat lunar pe durata stării de urgență, chiar dacă acestea își desfășoară activitatea în una sau mai multe unități angajatoare.

Lista personalului din cadrul categoriilor menționate care beneficiază de stimulent se stabilește prin decizie a conducătorului unității angajatoare, pentru activitatea desfășurată în cadrul unității, inclusiv pentru activitatea desfășurată în condițiile legii într-un alt loc de muncă decât cel prevăzut în contractul individual de muncă.

Ordinul CNAS cuprinde numai unităţile sanitare aflate în contract cu casele de asigurări de sănătate.

În total, 261 de unități sunt incluse la nivel național în ordinul public în Monitorul Oficial numărul 415. Lista integrală poate fi consultată aici.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.