Șapte oameni izolați la domiciliu în Tulcea, din cauza noului coronavirus

Șapte oameni sunt izolați la domiciliu în Tulcea, din cauza noului coronavirus. Este vorba despre patru cetățeni chinezi și trei români, care s-au întors din China.

Potrivit DSP Tulcea, cei patru chinezi, doi bărbaţi, cu vârste de 40 şi 44 de ani, şi două femei, cu vârste de 36 şi 41 de ani s-au izolat voluntar la domiciliu.

„În momentul de faţă, le monitorizăm starea de sănătate, care este în parametri normali”, a menţionat directorul DSP, citat de Agerpres.

Cei trei bărbaţi români au vârste de 35 de ani, 29 de ani şi de 45 de ani şi sunt din Tulcea, Sabangia şi Măcin, iar starea lor de sănătate este bună.

Alți doi cetăţeni români au fost transportaţi din China în Germania, la Berlin și au fost aduşi în ţară duminică seara, în cadrul Mecanismului de Protecţie Civilă al Uniunii Europene. Potrivit Agerpres, starea lor este bună, ambii fiind în curs de testare pentru infecţia cu coronavirus.

Noul coronavirus a ucis 908 persoane în China continentală, unde numărul celor infectaţi a depăşit 40.000, potrivit bilanţului dat publicităţii luni de autorităţi, care confirmă totodată o anumită stabilizare în progresia epidemiei

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.