SCJU Bistrița: De luni, noi reguli de acces în instituție

Orarul vizitelor la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița se modifică începând de astăzi.

Conform conducerii instituției, pacienții internați pot primi vizite în spital timp de maxim jumătate de oră, după cum urmează:

  • Luni-vineri:  13.00 – 17.00
  • Sâmbătă-duminică: 09.00-11.00 și 13.00 – 17.00

De-asemenea, pacienții internați în Secția Anestezie – Terapie Intensivă vor putea fi vizitați timp de maxim 10 minute, de luni până duminică, în intervalele orare: 11.30 – 12.30 și 13.00 – 14.00.

În saloanele cu cel mult trei paturi, pacienții vor putea fi vizitați doar pe rând, având acces doar câte un vizitator, în saloanele cu 4-6 paturi cel mult doi pacienți concomitent iar în saloanele cu mai mult de șase paturi pot fi vizitați maxim trei pacienți concomitent.

Pacienții de la ATI pot fi vizitați doar pe rând dacă sunt în saloane cu maxim patru paturi, iar dacă sunt în saloane cu mai mult de patru paturi pot fi vizitați câte doi odată.

Vizitatorii sub influența alcoolului sau cu semne de infecții acute nu au acces în saloanele cu bolnavi

„Nu este permis accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecții acute, aflați în stare de ebrietate ori sub influența unor substanțe halucinogene. Vizitatorii au următoarele obligații: să poarte echipament de protecție adaptat în funcție de gradul de risc al secției, să respecte instrucțiunile personalului unității sanitare privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infecțiilor”, precizează conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență, într-o informare de presă.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.