Școala Părinților Vine Acasă! Cursurile gratuite de puericultură vor fi reluate online

ASSMB anunță într-o postare pe o rețea socială reluarea online a cursurilor gratuite de puericultura “ȘCOALA PĂRINȚILOR”.

“Maternitățile administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, sunt alături de viitorii părinți în continuare. Mulți dintre dumneavoastră ne-ați întrebat când vom relua cursurile gratuite de puericultură, “ȘCOALA PĂRINȚILOR”, atât de utile în sarcină, dar și după naștere.

Avem vești bune! Vă dăm întâlnire LIVE ONLINE pe pagina noastră de Facebook unde specialiștii Maternității Giulești (Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu – Maternitatea Giulesti) vă vor răspunde la toate întrebările care vă frământă. Iată mai jos programul cursului:

 1. Luni, 30.03.2020, ora 16:00:
  Naștere și Lăuzie cu Dana Stan (Asistent Șef și Moașă)
  Alăptare cu Alina Coman (Consultant în lactație)

 2. Miercuri, 01.04.2020, ora 16:00:
  Psihologie cu Andreea Tudorache (Psiholog și Psihoterapeut)
  Nutriție cu Maria Spiridon (Nutriționist și Dietetician)

 3. Vineri, 03.04.2020, ora 16:00:
  Masajul bebelușului cu Cerasela Radu (Kinetoterapeut)
  Îngrijirea nou-născutului cu Daniela Chiriac (Asistent Neonatologie)

În urma acestui curs, pe lângă calitatea și acuratețea informațiilor dobândite direct de la specialiști, veți avea răspunsuri la noile trăiri și emoții ce vor apărea. Informațiile conținute de aceste cursuri sunt bazate pe Ghidul American de Pediatrie, pe protocoalele de urmărire a sarcinii şi a sugarului din România, și respectă normativele Organizației Mondiale a Sănătății în acest sens.

FOARTE IMPORTANT: Pe parcursul cursului live online, veți putea adresa întrebări specialiștilor noștri, la care veți primi răspuns fie pe parcursul cursului, fie după finalizarea acestuia”, este precizat în anunțul Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

“Pentru că rolul tatălui în cuplu este deosebit de important, îi invităm și pe tătici! Avem şi pentru ei sfaturi utile şi dezbatem subiecte ce îi vizează în mod direct.

Chiar dacă este o situație deosebită, când suntem nevoiți să #StămAcasă, nu v-am abandonat, nu v-am uitat și venim în sprijinul dumneavoastră. Tocmai pentru că știm foarte bine câte emoții, inerente și normale de altfel, îi încearcă în astfel de momente pe viitori părinți”, mai adaugă sursa citată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.