Se caută voluntari pentru un helpline adresat consumatorilor de droguri

DepreHUB – proiect inițiat de către Asociația Happy Minds și psiholog Yolanda Crețescu cu scopul de a reuni, sub cupola unui nou concept în România (HUB dedicat comunităților care au predispozitie spre depresie), totalitatea serviciilor de consiliere și terapie pentru prevenția, evaluarea, dignosticarea și tratamentul depresiei – recrutează voluntari pentru helpline-ul dedicat consumatorilor de droguri, aparţinătorilor acestora şi celor care au contact cu acest fenomen.

Linia se va lansa în perioada următoare, iar voluntarii vor fi selectaţi în baza cv-urilor.Termenul limită de depundere a acestora este 30 martie.
Condiţia minimală este licenţa în psihologie: voluntarii vor lua parte la un training specializat, realizat împreună cu specialiştii de la Agenţia Naţională Antidrog, poliţişti şi specialişti în domeniu, vor învăţa caracteristicile fiecărui tip de drog, despre efectele acestora şi metode de intervenţie. De asemenea, pot beneficia de expunerea platformei Deprehub, detalii suplimentare după înscrierea în proiect, se menționează pe pagina de Facebook a Agenției Naționale Antidrog.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.