Șef lucr. dr. Beatrice Mahler: Odată cu deschiderea școlilor, să nu uităm de reguli

Șef lucr. dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a declarat, marți seară, că redeschiderea unităților de învățământ este un pas firesc care trebuie făcut, însă este foarte important ca profesorii să vegheze la respectarea regulilor și să dea un exemplu pozitiv elevilor.

„Ca mamă, mă bucur că începe școala. Este normal să meargă copiii la școală și este drumul către normalitate. Ca medic, sunt convinsă că cei care au luat acestă decizie au analizat toate datele. La Instituitul Marius Nasta, numărul de pacienți care se internează este mai mic, iar în ultima săptămână am constat o scădere a cazurilor severe”, a precizat Șef lucr. dr. Beatrice Mahler, la un post de televiziune.

Managerul Institutului „Marius Nasta” a subliniat că „testarea trebuie să rămână o prioritate pentru că este singura modalitate în care putem să avem un reper real al modului în care trebuie să organizăm nu doar începerea scolii, ci și celelalte activități”.

„Este important ca, mai ales odată cu deschiderea școlilor, să nu uităm că regulile pe care le-am repetat de atâtea ori trebuie respectate. Profesorii trebuie să fie cei pe care noi, părinții, ne bazăm atunci când vorbim de reguli. În orice scoală, profesorul este exemplul pentru elevi”, a explicat Șef lucr. dr. Beatrice Mahler.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.