Senatorul USR Adrian Wiener, în prima zi de coordonare a Spitalului COVID Grădişte: Numărul de locuri la terapie intensivă va crește la 40

Senatorul USR de Arad Adrian Wiener, membru în Comisia pentru sănătate publică a Senatului, a declarat pentru Sănătatea TV și RoHealthReview că în prezent, spitalul COVID Grădiște este ocupat în totalitate, acesta având o capacitate de 124 de locuri.

Adrian Wiener, aflat în prima zi de lucru ca medic coordonator al Spitalului COVID din cartierul arădean Grădişte, a declarat că va crește numărul de locuri la terapie intensivă de la 19 la 40.

Întrebat dacă sunt echipamente suficiente în spital, medicul a spus că pe moment, sunt, dar lipsesc ventitaloarele suficiente, care nu există nicăieri în țară.

“Deocamdată sunt doar 19 , dar se va extinde secția de terapie intensivă și se vor mai instala încă câteva ventilatoare”, a spus Adrian Wiener.

În ceea ce privește schimbările pe care Adrian Wiener intenționează să le facă în unitatea spitalicească, el ne-a spus că vor fi modificate circuitele pacienților, comunicarea cu aparținătorii, precum protecția și starea personalului medical, menționând că “sunt multe de făcut”.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.