Sévan Kaloustian, membru în Consiliul Director al ARPIM

Sévan Kaloustian a fost numit la finalul lunii iunie, în cadrul Adunării Generale a Asociației Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), membru în Consiliul Director, se arată într-un comunicat de presă.

Sévan Kaloustian, managing director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România, are peste 10 ani de experiență în industria farmaceutică.

A absolvit un Doctorat în Farmacologie şi un program de masterat în farmaco-economie, ambele în cadrul Universităţii Montreal, Canada. Ulterior a continuat cu un program post-doctoral la Academia Sinica din Taiwan şi cu un curs de specializare digitală în cadrul Columbia Business School, New York, potrivit comunicatului de presă.

„Îmbunătățirea vieții pacienților este obiectivul nostru principal, iar eforturile noastre în cadrul ARPIM sunt direcționate către asigurarea unui mediu mai bun pentru pacienții români și pentru societate. Alături de colegii mei, voi contribui la creșterea impactului acțiunilor noastre, la accelerarea accesului la medicamente inovatoare, continuând efortul comun privind taxa clawback, modelul de stabilire a prețurilor, predictibilitatea reînoirii listei de medicamente compensate și conturarea unei legislații mai favorabile studiilor clinice. Credința mea este că pacienții români au dreptul la standarde europene de sănătate. Vom continua îmbunătățirea calității sistemului de sănătate și a speranței de viață, construind în același timp un mediu economic stabil și predictibil.”, a declarat Sévan Kaloustian.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.