Sistem imagistic flexibil, cu deplasare pe opt axe

Compania Philips a lansat varianta cu FlexArm a platformei imagistice Azurion. Aceasta beneficiază de inovații importante, care permit o mai mare flexibilitate în timpul procedurilor ghidate imagistic. Astfel, cu noul dispozitiv, clinicienii pot realiza mai ușor proceduri imagistice 2D sau 3D, la orice nivel al corpului pacientului.

Philips Azurion 7 C20 cu FlexArm este ușor de controlat și are o flexibilitate superioară modelelor anterioare. Sistemul se poate deplasa pe opt axe diferite, cu un controller unic. Simulările realizate cu noul sistem au demonstrat potențialul de a reduce semnificativ repoziționarea pacientului, a personalului și a echipamentelor pentru un acces mai bun în procedurile minim invazive. Totodată, s-a observat o reducere a riscului de smulgere neintenționată a cablurilor și tuburilor, precum și a timpului alocat procedurilor.

Producătorul a creat sistemul cu FlexArm în special pentru sălile de operație hibride, unde se desfășoară mai multe tipuri de intervenții, din mai multe specialități – de exemplu, acolo unde se desfășoară și intervenții chirurgicale, și proceduri endovasculare.

Sistemele Azurion au fost lansate în februarie 2017 și de atunci mai mult de 450.000 de pacienți din peste 80 de țări au beneficiat de imagistica furnizată de ele. Noul dispozitiv este deja autorizat pentru piața europeană.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.