Sistem performant pentru înregistrare în cadrul evenimentelor, lansat de Sănătatea Press Group

Sistem performant pentru înregistrarea în cadrul evenimentelor. Sănătatea Press Group a dezvoltat împreună cu o echipă de specialiști un software special dedicat înregistrării în cadrul unor evenimente de amploare, precum congrese, conferințe sau simpozioane. Programul deservește o platformă integrată de management al înscrierilor care asigură o evidență precisă a participanților.

 

Sistemul, cu o componentă mobilă, permite înregistrarea simultană în șapte puncte, pe intervale de litere, inclusiv a participanților nou-înscriși sau a speakerilor. În plus, căutarea celor care și-au anunțat participarea online este extrem de ușoară.

Întregul proces durează sub un minut, ceea ce înseamnă că nu se formează cozi, iar timpii de așteptare sunt reduși.

 

 

Prin lansarea acestui sistem este eficientizată extrem de mult înregistrarea, în condițiile în care toți pașii sunt automatizați. Echipamentele high-tech, tip touch-screen și scannere profesionale, asigură fluidizarea unui proces care, în alte condiții, ar fi riscat să devină greoi și obositor pentru participanți.

În momentul în care o persoană se înregistrează la eveniment, primește automat un ecuson pe care îl folosește pentru acces în spațiile aferente evenimentului. Astfel, întreaga manifestare poate fi gestionată mai eficient.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.