Soțul Andreei Esca a fost tratat cu plasmă: Starea de sănătate a început să i se îmbunătățească considerabil

Prezentatoarea TV Andreea Esca, vindecată de COVID-19, a spus că starea de sănătate a soțului ei a început să se îmbunătățească considerabil după ce a fost tratat cu plasmă.

“Aveam senzația că văd un film îngrozitor și îmi doream doar să se termine, să mă trezesc și să-mi spună cineva că nu a fost adevărat. Numai că, din păcate, situația se agrava. La un moment dat mi-a scris Alex (n.r. soțul prezentatoarei) un mesaj, pentru că nu mai putea să vorbească, și mi-a spus: nu știu ce să fac, mă simt rău, din ce în ce mai rău și mi se propune să fac această trasfuzie cu plasmă de la bolnavi, pentru că altfel va fi mult mai rău. Sigur că avea dubiile lui, pentru că e vorba de o transfuzie și te gândești la tot felul de lucruri, însă am spus da, da, spune da și hai să facem asta pentru că lucrurile se văd că nu merg înspre bine. Ceea ce s-a și întâmplat și am făcut foarte bine că am făcut această alegere, pentru că a început să i se îmbunătățească considerabil starea de sănătate” , a declarat Andreea Esca, în cadrul unui interviu TV.

Ea a spus că le este recunoscătoare medicilor de la spitalul Victor Babeș.

”Le suntem recunoscători tuturor medicilor de la spitalul Victor Babeș, unde am fost de la început până la sfârșit, și cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie recunoscător medicilor care în această perioadă se luptă cu această pandemie”, a spus Esca.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.