Spital privat nou, la Cluj

Rețeaua de sănătate „Regina Maria” a finalizat construcția unui spital la Cluj-Napoca. Este vorba de o investiție de 18 milioane de euro, care a rezultat într-o construcție întinsă pe șapte niveluri (două subterane), totalizând peste 7.000 mp.

Conform unui comunicat dat publicității de proprietarii spitalului, noua unitate va avea echipamente moderne pentru departamentele de imagistică, neonatologie și chirurgie. În plus, din primul trimestru al anului viitor, spitalul va deveni centru de referință General Electric în imagistica dedicată patologiei sânului, iar laboratorul va integra un departament de genetică moleculară.

Noua unitate spitalicească va avea un etaj dedicat copiilor (pediatrie și chirurgie pediatrică) și un ambulatoriu pentru pacienții pediatrici, compus din șapte cabinete și o cameră de gardă. Spitalul oferă o gamă complexă de servicii medicale axate pe chirurgia minim invazivă laparoscopică.

„Suntem o echipă unită, formată din profesioniști cu experiență dobândită inclusiv în afara țării. Alături de ei și bazându-ne pe dotările de ultimă generație ale noului spital, misiunea noastră, de a asigura pacienților servicii medicale la standarde occidentale, este mult mai ușor de îndeplinit. În spital vom trata adulți și copii, având avantajul oferit de un spital monobloc, în care, de la diagnosticul la tratamentul celor mai complicate cazuri, își aduc aportul echipe multidisciplinare, ce vor conlucra pentru rezolvarea optimă, individualizată, a fiecărui caz”, a declarat prof. dr. Constantin Ciuce, director medical al Spitalului „Regina Maria” din Cluj, citat în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.