Spitalul „Bagdasar-Arseni”: Activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe, afectată de un incendiu, va fi reluată după avizul ISU

sursa foto: Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni”/Facebook

Activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, la acoperişul căreia a izbucnit un incendiu marţi dimineaţă, va fi reluată după ce va primi avizul favorabil din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, informează unitatea medicală.

Potrivit sursei citate, constructorul şi proiectantul Unităţii de Primiri Urgenţe au efectuat reparaţiile şi verificările necesare şi au comunicat unităţii medicale că ar putea relua activitatea în locaţia afectată de incident.

„Constructorul şi proiectantul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA au efectuat reparaţiile şi verificările necesare şi ne-au comunicat că putem relua activitatea în locaţia afectată de incident. Am solicitat în acest sens un punct de vedere de la ISU „Dealul Spirii” şi imediat ce vom primi avizul favorabil, UPU Bagdasar va redeveni funcţional”, se arată în informarea spitalului.

Marţi dimineaţă, la clădirea nouă a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, a izbucnit un incendiu la acoperiş. Pacienţii au fost evacuaţi. 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.