Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca are un program de tratare a pacienților cu sechele post-COVID-19

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, aflat în subordinea Consiliului Județean Cluj, derulează un program de tratare a pacienților cu sechele post-COVID-19. Programul include diferite tehnici de recuperare.

Pacienții beneficiază de consult de specialitate, care poate fi completat, în funcție de caz, de evaluări în cadrul altor specialități medicale, de analize sau investigații imagistice și electrofiziologice, anunță Consiliul Județean Cluj.

”Baza de tratament pentru fizioterapie a spitalului este dotată cu aparatură modernă, care răspunde necesităților de reabilitare a pacienților, pe parcursul programului ambulator de recuperare fiind folosite în asociere tratamente medicamentoase și mijloace de fiziokinetoterapie. Procedurile utilizează tehnici de kinetoterapie personalizată, masaj medical, proceduri de electroterapie, hidroterapie, termoterapie și aerosoli”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj.

Prin intermediul acestui programul, pacienții vor beneficia și de control multidisciplinar.

”Avantajul unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean este faptul că majoritatea specialităților cu rol crucial în tratamentul sechelelor post infecția cu COVID-19 se regăsesc în cabinete medicale funcționale în ambulatorul instituției: cardiologie, interne, neurologie, balneologie, reumatologie, diabetologie, oftalmologie, ortopedie, chirurgie plastică și generală, psihiatrie, psihologie”, scrie în comunicat.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.