Spitalul Clinic „Filantropia”: Teste gratuite Babeș-Papanicolau și HPV. Sunt decontate în baza cardului de sănătate și a cărții de identitate, fără bilet de trimitere dar cu programare

De la 1 septembrie, la Spitalul Clinic Filantropia administrat de Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, se efectuează teste gratuite Babeș-Papanicolau și HPV.
Este vorba despre pachete de screening combinat (format din examen Babeș Papanicolaou și tipaj HPV), decontate de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.
Aceste testări sunt recomandate femeilor cu vârsta între 21 și 65 ani, din București și din țară, pachetele de screening combinat fiind disponibile gratuit, decontate de casa de asigurări în baza cardului de sănătate și a cărții de identitate, fără bilet de trimitere, dar în sistem programat.
Programările se pot face online, pe site-ul spitalului: https://programari.spitalulfilantropia.ro/programarionline/ , în cadrul specializării Obstetrică-Ginecologie.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.