Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov mai adaugă încă 30 de locuri pentru pacienții infectatți cu SARS-CoV-2

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov va avea încă 30 de paturi pentru tratarea pacienților cu forme medii și necesar de oxigen, pe lângă cele 75 deja existente.

„Am crescut numărul de paturi pentru tratarea pacienților cu forme medii și necesar de oxigen cu 15 paturi în aceasta dimineată. Iar alte 15 paturi vor fi operaționale în maximum 48 de ore, când vom putea număra 90 de paturi pentru tratarea pacienților cu SARS-CoV-2. De asemenea se fac lucrări de reparare și verificare a instalațiilor electrice, instalațiilor sanitare precum și a instalațiilor de fluide medicale.”, precizează Călin Mircea Laza, directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov.

„Tuturor ne revine un rol important în combaterea virusului. Trebuie să ne protejăm sănătatea proprie și pe cea a persoanelor vulnerabile și să evităm supraîncărcarea serviciilor medicale. În acest moment toate paturile destinate bolnavilor de covid 19 sunt ocupate de cazuri medii și grave. De aceea, am dispus măsuri pentru suplimentarea capacității de tratare, ținând cont de capacitatea unității spitalicești. Vom avea încă 30 de paturi pentru tratarea pacienților cu forme medii și necesar de oxigen la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov, pe langa cele 75 existente deja. Sănătatea este prioritară. Mereu. Pandemia de coronavirus ne obligă pe toți să fim responsabili.”, spune Hubert Stefan Petru Thuma, președintele Consiliului Judetean Ilfov.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov este cea mai mare unitate medicală din județul Ilfov.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.