Spitalul „Foişor”: Actorul Florin Piersic a fost operat. Starea sa este stabilă

sursa foto: Florin Piersic/Facebook

UPDATE: Actorul Florin Piersic a fost operat, joi, la Spitalul de Ortopedie „Foişor”, iar în prezent se află în secția ATI, în stare stabilă. „A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă şi implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic”, a informat unitatea medicală.

„În urma investigaţiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectionişti şi medic cardiolog şi s-a decis efectuarea intervenţiei chirurgicale în regim de urgenţă. A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă şi implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic”, a transmis as. univ. dr. Șerban Dragosloveanu, managerul Spitalului „Foişor”.

„În prezent, pacientul se află în secţia ATI, în stare stabilă”, susține sursa citată.

Știre inițială: Actorul Florin Piersic a fost transferat, joi, la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular Bucureşti, la momentul internării pacientul prezentându-se cu o „stare generală gravă”, afirmă reprezentanţii unităţii medicale într-un comunicat remis presei.

„În cursul zilei de astăzi, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular Bucureşti. La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, actorului i se vor efectua investigaţii de laborator şi imagistice.

„Vom efectua investigaţii de laborator şi imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică”, transmite sursa citată.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.