Spitalul Judeţean Timişoara testează gratuit personalul şcolilor pentru copii cu nevoi speciale din judeţ

Spitalul Judeţean Timişoara a început să testeze gratuit personalul didactic şi non-didactic arondat şcolilor pentru copiii cu nevoi speciale din judeţul Timiş.

Anunţul a fost făcut de Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, care a spus că este vorba despre aproximativ 900 de oameni pentru care a cerut şi a obţinut fondurile necesare testării, din partea Consiliului Judeţean Timiş.

“Noi, cei de la Spitalul Judetean Timisoara, dorim sa îi ajutam cat mai mult pe toti cei care au nevoie. În semn de solidaritate, pentru a sprijni procesul educational, ne-am oferit si am inceput sa testam deja gratuit tot personalul didactic si non-didactic care este arondat scolilor pentru copiii cu nevoi speciale din Judetul Timis. Vorbim de aproximativ 900 de oameni pentru care am cerut si am reusit sa obtinem fondurile necesare din partea Consiliului Judetean Timis, astfel incat acesti copii care au cea mai mare nevoie sa poata avea acces in siguranta la servicii de educatie. Promitem in continuare sa continuam sa ne dezvoltam pe toate planurile si sa ii sprijinim cu tot ce putem, la cele mai mari standarde, pe toti cei care au nevoie de noi”, a declarat Raul Pătraşcu.

 

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.