Spitalul Municipal Adjud: Aparținătorii pacienților internați, informați prin SMS

În vederea îmbunătățirii comunicării cu rudele pacienților internați, Spitalul Municipal Adjud a implementat posibilitatea ca aparținătorul desemnat de pacient să poată fi informat prin intermediul unui SMS, despre secția sau compartimentul unde este internat pacientul, etajul, numele medicului curant şi numărul de telefon apelabil pentru informații despre starea de sănătate a pacientului.

 

„La internare, fiecărui pacient i se alocă automat un cod unic, care va fi comunicat aparținătorilor, prin SMS. Persoana care primește informațiile trebuie să fie desemnată de către pacient ca persoana care are dreptul sa primească aceste informații și este cea care are numărul de telefon înscris la internare pe foaia de observație ca aparținător/persoană de contact.

La apelarea numărului din mesajul primit, aparținătorului i se pot oferi informații despre starea de sănătate a pacientului, în baza validării de către medicul curant a codului unic primit prin SMS” – transmite instituția.

Spitalul Municipal Adjud asigură servicii medicale pentru pacienţii din Adjud şi împrejurimi, având 185 paturi pentru spitalizare continuă şi de zi.

foto: Spitalul Municipal Adjud

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.