Spitalul Municipal Sighişoara: Un nou Computer-Tomograf performant, care va putea efectua, în premieră, și ANGIO-CT

sursa foto: Spitalul Municipal Sighişoara/Facebook

Un nou Computer -Tomograf (CT) performant, achiziţionat din fonduri nerambursabile, a devenit funcţional la Spitalului Municipal Sighişoara şi oferă posibilitatea de a efectua inclusiv ANGIO-CT, o premieră pentru unitatea medicală.

„Noul Computer -Tomograf, performant, achiziţionat prin fonduri nerambursabile, este funcţional şi oferă posibilitatea de a efectua şi ANGIO-CT. Este un avantaj pentru pacienţii noştri, examinările CT sunt mult mai performante şi eficiente, de o calitate superioară, acest lucru dând posibilitatea celor care au nevoie de astfel de examinări să nu se deplaseze în alte localităţi pentru investigaţii pe viitor (…) O noutate este faptul că se poate efectua şi ANGIO-CT, acest lucru nefiind posibil în trecut, fiind o premieră pentru spitalul nostru. Totodată, ANGIO-CT de Cord se doreşte a se include ca şi serviciu suplimentar, după efectuarea trainingului personalului de specialitate, la începutul anului următor, aceştia fiind dornici să ofere pacienţilor cât mai multe avantaje”, a declarat dr. Tanaszi Sarolta, managerul Spitalului Municipal Sighişoara, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a unității medicale.

Examinările se pot efectua atât contra cost, cât şi cu bilete de trimitere, emise de către medici specialişti.

Sursa citată precizează că investigaţiile de ANGIO-CT, altele decât cele de cord, se pot solicita contra cost momentan, dar serviciul va putea fi inclus în viitor în contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate şi va fi posibilă astfel efectuarea examinării şi cu bilet de trimitere emis de medicul specialist.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.