Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” a primit „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”

sursa foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă/Facebook

Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a oferit joi „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă” Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” pentru „contribuţia adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.

„Astăzi, 16 septembrie 2021, am avut deosebita plăcere de a adresa conducerii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, la ceas aniversar, odată cu împlinirea a 190 ani de la înfiinţare, mulţumirile noastre alese şi recunoştinţa pentru eforturile susţinute depuse în vederea combaterii efectelor generate de pandemia de COVID-19. Astfel, din ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr.49/2014 privind instituirea şi conferirea unor distincţii onorifice din cadrul MAI, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat a oferit „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă” Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” pentru „contribuţia adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, informează DSU pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, distincţia a fost oferită comandantului Spitalului Militar, conf. univ. dr. Florentina Ioniţă-Radu, şi înmânată de şeful Direcţiei Generale Urgenţe Medicale din cadrul DSU, Călin Alexandru.

Totodată, conf. univ. dr. Florentina Ioniţă-Radu a acordat „Medalia omagială 190 de ani de la înfiinţarea Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” secretarului de stat Raed Arafat, „în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru activitatea depusă în promovarea şi susţinerea Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” în demersurile pentru construirea unui viitor durabil”.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.