SRI, despre misiunea col. dr. Valeriu Gheorghiță în calitate de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă ”Prof. dr. Agrippa Ionescu”

Serviciul Român de Informații (SRI) informează miercuri, într-un comunicat de presă, că la conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă ”Prof. dr. Agrippa Ionescu” col. dr. Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală.

Reamintim că, începând cu data de 1 martie 2022, col. dr. Valeriu Gheorghiţă face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă ”Prof. dr. Agrippa Ionescu”.

”Col. dr. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecţioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este şef de lucrări. În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), se mai arată în comunicatul SRI.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.