Sute de participanți înscriși la cea de-a opta ediție a YoungDiab – Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Diabetologi

Sute de participanți s-au înscris la cea de-a opta ediție a YoungDiab – Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Diabetologi, organizat de Federația Română de Diabet, Nutriție si Boli Metabolice.

Manifestarea se va desfășura în perioada 11-13 iulie, sub conceptul „Poezie în Diabezitologie”, aducând în prim plan sesiuni științifice de interes, adresate medicilor diabetologi, în versuri de poezie.

„Cu fiecare an, YoungDiab a crescut și a devenit un eveniment de tradiție în diabetologia românească. Importanța YoungDiab nu se reflectă doar în prestigiul său, ci și în impactul asupra formării profesionale a viitorilor specialiști în diabetologia românească. Evenimentul este un spațiu de întâlnire și colaborare, unde ideile noi prind contur și se transformă în soluții practice pentru provocările pe care le întâmpinăm în lupta împotriva diabetului. Așteptăm cu entuziasm fiecare ediție a YoungDiab, știind că aceasta continuă să fie un pilon central al educației și inovației în diabetologie, susținând astfel evoluția continuă a acestei specialități și contribuind la îmbunătățirea îngrijirii pacienților noștri”, a declarat prof. univ. dr. Gabriela Roman, președinte Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, coordonator Comitet de organizare YoungDiab 2024.

YoungDiab reprezintă o platformă dedicată perfecționării și dezvoltării educației medicale a tinerilor profesioniști implicați în managementul diabetului zaharat, dar și a specialităților conexe, din România. Forumul încurajează comunicarea și interacțiunea între participanți și experți ai domeniului, promovând astfel o îngrijire eficientă a persoanelor cu diabet zaharat.

Evenimentul se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical: medici specialiști și rezidenți din specialitatea de diabet, nutriție și boli metabolice și specialități conexe și se desfășoară în format virtual, pe platforma Sănătatea.ONLINE/Learning.

Managementul evenimentului este asigurat de Sănătatea Press Group.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.