Târg de locuri de muncă în domeniul medical, sâmbătă, la Sala Palatului

Unsprezece spitale și clinici din București și din sudul țării – atât de stat cât și private – vor participa în calitate de expozanți la un târg de locuri de muncă, organizat sâmbătă la Sala Palatului. Evenimentul se va desfășura între orele 11 și 16. Printre unitățile medicale prezente se va numără și Spitalul din Mioveni, proaspăt recepționat.

„Spitalele și clinicile din Romania fac un pas în față și promovează concursurile de angajare din cadrul unităților medicale prin intermediul evenimentelor dedicate carierei medicale. Ca răspuns al deciziei Ministerului Sănătății cu privire la desfășurarea concursurilor pentru ocuparea posturilor în centre regionale, unitățile spitalicești județene și clinice din Romania reacționează pozitiv și încep să promoveze posturile vacante în cadrul evenimentelor de recrutare”, transmite agenția de recrutare medicală care organizează târgul.

Spitalele care vor prezenta posturile vacante sunt:

  • Spitalul Județean de Urgență Buzău
  • Spitalul Județean Călărași
  • Spitalul Muncipal Câmpina
  • Spitalul de Boli Cronice Smeeni
  • Spitalul Orășănesc Mioveni
  • Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani
  • Spitalul Municipal Câmpulung Muscel

Potrivit organizatorilor evenimentului, spitalele județene pun la dispoziția participanților la târg  oferte de muncă pentru medici specialiști (Cardiologie, Medicină Internă, Ginecologie, Pediatrie, ATI, Neonatologie), medici de laborator, medici rezidenți, fizioterapeuți, asistenți medicali și infirmieri.

În ceea ce privește Capitala, ofertele vor veni de la mai multe clinici private cunoscute. Intrarea la târg este liberă.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.