Termeni și Condiții de utilizare a site-ului www.rohealthreview.ro

Bine aţi venit pe www.rohealthreview.ro!

Acest site aparține companiei SC. Sănătatea Press Group SRL. și se supune termenilor și condițiilor de pe www.sanatateapress.ro.

Platforma web www.rohealthreview.ro, denumită în continuare „site”, este deţinută şi administrată de S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L.

S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L este înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/10412/2008, CIF RO 24047060, cod IBAN RO45RZBR0000060012740339, deschis la Raiffeisen Bank sucursala Brătianu, contact: office@sanatateapress.ro.

Utilizarea site-ului, precum şi a serviciilor www.rohealthreview.ro se face cu acceptarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare descriși mai jos.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile de Utilizare care urmează! Continuarea utilizării serviciilor și accesării www.rohealthreview.ro implică acceptarea dumneavoastră ca atare, în calitate de utilizator, a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.

www.rohealthreview.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții fără o notificare prealabilă. Termenii și Condițiile site-ului www.rohealthreview.ro intră în vigoare în momentul în care accesaţi site-ul şi se vor aplica utilizării respective şi viitoare.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile sunt rezervate S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L. Copyright-ul şi alte drepturi de proprietate intelectuală legate de designul grafic și de conținutul site-ului www.rohealthreview.ro şi de părţile acestuia, în întregime şi separat, aparțin de S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L sau de furnizorii conţinutului respectiv şi toate drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi legate de acestea sunt rezervate.

Conţinutul www.rohealthreview.ro este proprietatea S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L şi se supune legilor privind propietatea intelectuală şi altor legi aplicabile.

Orice prelucrare a informațiilor sau a conținutului www.rohealthreview.ro se poate face doar cu acordul scris, prealabil al S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L.

Preluarea de informații de pe www.rohealthreview.ro de către alte surse poate fi făcută în limita a 500 de caractere și doar cu menționarea sursei.

Sursa va fi citată cu link către www.rohealthreview.ro în primul paragraf, precum în exemplul următor: „România are nevoie de o nouă lege a sănătății, care să asigure continuitate în reforme și predictibilitate pentru cel puțin 10 ani, a declarat conf. dr. Corneliu-Florin Buicu”, potrivit www.rohealthreview.ro (sau o formulare echivalentă) și în ultimul paragraf. În acest caz, în ultimul paragraf al textului, va fi inclusă precizarea „Integral pe www.rohealthreview.ro” (cu link către site), sau o expresie similară.

La finalul textului, se va menționa „Sursa: www.rohealthreview.ro” (cu link către site).

LINK-URI

S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul oricăror altor site-uri web care au link către site-ul www.rohealthreview.ro şi nici pentru conţinutul site-urilor care sunt prezente cu link pe www.rohealthreview.ro.

ABONARE LA NEWSLETTER

Pentru abonarea la newsletter, utilizatorului îi vor fi solicitate datele sale de contact: nume, adresă de email.

Utilizatorii pot cere dezabonarea în momentul în care nu mai doresc să primească informări de la www.rohealthreview.ro, accesând link-ul de dezabonare inclus în newsletter. Dezabonarea se realizează prin introducerea adresei de e-mail folosite la abonare, urmând instrucțiunile de pe pagina asociată link-ului accesat.

Dezabonarea se mai poate face și prin trimiterea unui e-mail cu cuvântul dezabonare pe adresa office@sanatateapress.ro cu confirmare de primire.

PROTECȚIA DATELOR

S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L – compania care administrează site-ul www.rohealthreview.ro, prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor abonați la serviciul de newsletter a www.rohealthreview.ro.

S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr.18526.

MODIFICĂRI ADUSE SITE-ULUI

Informaţiile disponibile pe site-ul www.rohealthreview.ro pot fi modificate de S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L în orice moment şi fără un anunţ obligatoriu în prealabil oferit utilizatorilor site-ului.

LEGEA APLICABILĂ

Aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, precum şi acordul dintre S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L şi fiecare utilizator al site-ului www.rohealthreview.ro creat prin aceşti termeni și condiții se supun legislației din România. Orice diferend rezultat din sau legat de aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare sau acord între S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L şi utilizatorii site-ului www.rohealthreview.ro rezultat din acesţia este supus jurisdicţiei exclusive a instanţelor civile din România.

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a primi ultimile noutăți despre revistă.

 
Hipertensiune-arteriala.ro