Trei spitale din București, laureate ale Romanian Healthcare Awards

Spitalul de copii „Dr. Victor Gomoiu”, Spitalul Filantropia și Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” s-au numărat printre finaliștii competiției, fiind recompensate cu diplome de excelență, informează Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB). 

„Romanian Healthcare Awards” este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România. 

În cadrul Ceremoniei de Premiere, care a avut loc în Grădina Palatului Bragadiru, Spitalul Clinic de Copii  Dr. Victor Gomoiu – finalist la categoria „Spitalul Anului”, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia București și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș – finaliste la categoria „Echipa Medicală a Anului”, au primit Diplome de Excelență ca o recunoaștere a valorii profesionale a proiectelor cu care s-au prezentat în competiție.

„Suntem încântați de faptul că eforturile constante ale personalului medical din cadrul spitalelor administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB, au fost recunoscute de juriul Romanian Healthcare Awards. Diplomele de Excelență primite de spitalele Babeș, Filantropia și Gomoiu, confirmă încă o dată înaltul nivel de profesionalism care există în aceste unități sanitare și faptul că personalul medical merită pe deplin încrederea pe care le-o acordă pacienții din București și din întreaga țară! Sincere felicitări managerilor și echipelor medicale!”, a declaratJr. Vasile Apostol, Director General ASSMB.

„Calitatea proiectelor pe care cele trei spitale administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB, le-au prezentat în cadrul acestei prestigioase competiții, a fost excepțională. Faptul că s-au situat printre finaliști la două dintre categorii – „Spitalul Anului” și „Echipa Medicală a Anului” – în condițiile unei competiții acerbe, demonstrează că eforturile depuse de manageri și de echipele medicale, în elaborarea și implementarea proiectelor, a fost apreciată corespunzător de către juriul internațional de la Romanian Healthcare Awards. Îi felicităm pe toți pentru Diplomele de Excelență obținute și le dorim cât mai multe succese profesionale în continuare!”, a spus Dr. Turkes Ablachim, Director Medical ASSMB.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.