UMF „Carol Davila”: Simularea examenului de admitere la Facultatea de Stomatologie va avea loc pe 6 mai

Simularea examenului de admitere la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București va avea loc în data de 6 mai.

Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează și anul acesta, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, cea de-a XIV-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Stomatologie, ce va avea loc în data de 6 mai 2023.

„Ca și în fiecare an, scopul nostru este de a oferi viitorilor studenți o experiență completă a unui examen de admitere. Pe lângă condițiile propice pe care le vom asigura fiecărui elev în ziua susținerii probei, subiectele vor fi redactate după modelul Examenului de Admitere, de către cadrele didactice ale Facultății de Stomatologie”, precizează reprezentanții UMF „Carol Davila”.

Pentru mai multe detalii legate de modul de desfășurare al simulării sau al procesului de înscriere, puteți accesa site-ul oficial, secțiunea FAQ: https://simulare.lsmdb.ro

Înscrierile vor avea loc până pe data de 23 aprilie 2023, ora 23:59.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.