UMFST Tg. Mureș: Aproximativ 500 de candidați vor participa duminică la simularea online a examenului de admitere

Aproximativ 500 de candidați vor participa duminică, 19 iulie 2020, la simularea online a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, potrivit informării publicată pe Blogul Studentului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Potrivit sursei citate, cei aproape 500 de candidați își vor evalua cunoştinţele dobândite la biologie sau chimie pentru admiterea la programele de studii cu durata de 5 și 6 ani din cadrul Facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Examenul de admitere se va face prin metoda tradiţională, în data de 26 iulie 2020, cu respectarea cu stricteţe a măsurilor de distanţare fizică şi de protecţie a candidaţilor.

La programele de studii cu durata de 3 și 4 ani din cadrul Facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară, Cosmetică Medicală și Tehnologia Produsului Cosmetic), admiterea se va face, în acest an, pe baza mediei generale a examenului de Bacalaureat.

Simularea examenului de admitere este organizată de Liga Studenților din Târgu Mureș, în colaborare cu UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.