Un incendiu a izbucnit într-un spital din județul Bihor. Doi pacienți au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă,  într-un salon al Secției de Pneumologie al Spitalului Orășenesc Aleșd, județul Bihor. Doi pacienți au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Bihor, incendiul a izbucnit la puțin timp după miezul nopții și a fost stins rapid, în aproximativ 15 minute.

„Din salonul afectat de incendiu, personalul spitalului a evacuat doi pacienți, alte cinci persoane autoevacuându-se în momentul producerii evenimentului”, potrivit ISU Bihor.

Doi pacienți au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul suferind arsuri la gambă, iar celălalt fiind intoxicat cu fum. Victimele au fost transportate la UPU Oradea.

La faţa locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd cu o ambulanţă SMURD de tip B2 şi două autospeciale de stingere, pompierii Detaşamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului. În urma producerii evenimentului, un pat și o saltea au fost avariate.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.