Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, acreditată internațional la cel mai înalt nivel

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara a fost acreditată internațional de către Agenția Independentă de Acreditare și Rating – IAAR.

„Suntem bucuroși să vă informăm că începând cu data de 27.01.2023, Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara este acreditată international de către IAAR, acreditare recunoscută de World Federation of Medical Education (WFME), European Quality Assurance Register in Higher Education (EQAR) și European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA). Această acreditare reprezintă, la nivel internațional, cel mai înalt nivel de acreditare în educația medicală. Obținera acreditării reprezintă un demers comun, un efort al comunității academice din cadrul Universității noastre”, a transmis prof. univ. dr. Octavian Crețu, rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara.

Prof. univ. dr. Octavian Crețu a menționat că această acreditare reprezintă un pas extrem de important, dar că vor urma și alte acțiuni de poziționare și de creștere a procesului educațional în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara

„Universitate de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, alături de celelalte universități tradiționale din G6 formează resursa umană atât de importantă în sănătate. Pregătirea medicilor de mâine este responsabilitatea noastră și, din acest punct de vedere, consider că este extrem de important  să le asigurăm o instruire cât mai bună prin procesul educațional pe care îl desfășurăm în cadrul Universității noastre”, a mai spus  rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.