UPDATE Accident la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală: Un rănit se află la Terapie Intensivă, ceilalți pacienți sunt în stare stabilă

UPDATE Un rănit în accidentul petrecut vineri la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală se află în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă „Floreasca”, iar ceilalți pacienți sunt în stare stabilă.

“Pacienții sunt în stare stabilă, cu excepția unui rănit internat la Spitalul Floreasca. Acesta se află la Terapie Intensivă”, informează un comunicat al Ministerului Sănătății.

Știre inițială: 21 de persoane rănite, dintre care una în stare gravă, ca urmare a unui accident petrecut la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală, au fost transportate la cinci spitale din București, informează Ministerul Sănătății.

“Ca urmare a accidentului, mai mulți pasageri au fost răniți, iar unii dintre aceștia au fost încarcerați. Alături de echipajele SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanță București Ilfov, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar, “Bagdasar Arseni”, Sfântul Ioan și Militar. S-au înregistrat 21 de răniți, unul este în stare gravă și un deces”, informează un comunicat al Ministerului Sănătății.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc, vineri, în jurul orei 13.30, la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală.

Din primele informații, rezultă că un autocar în care se aflau 47 de pasageri a rupt limitatorul de înălțime aflat înaintea pasajului.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.