Valentin-Florin Ciocan, numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate

Premierul Nicolae Ciucă a decis numirea lui Valentin-Florin Ciocan în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Vă prezentăm Decizia publicată în Monitorul Oficial:

DECIZIE pentru numirea domnului Valentin-Florin Ciocan în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate

În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 13 alin. (1) din Legea nr. 185/2017 privind asigurarea calității în sistemul de sănătate, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1. — Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Valentin-Florin Ciocan se numește în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate pentru un mandat de 5 ani.

Art. 2. — La data prevăzută la art. 1, Decizia prim-ministrului nr. 505/2021 privind unele măsuri pentru exercitarea atribuțiilor funcției de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 965 din 8 octombrie 2021, își încetează aplicabilitatea.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.